eXtea iskusni tim Vam garantuje vrhunsku profesionalnu uslugu, nakon koje ćete biti daleko sretniji u svakodnevnom obavljanju Vaših poslovnih aktivnosti.

 

Ne ograničavamo se na plaćeno vrijeme, pružamo Vam daleko više od onoga što očekujete i pratimo Vas, te podržavamo na svakom koraku Vašeg poslovanja ako treba i 24 h dnevno.

Primjenjujemo najsavremenije metode aktivnosti i analiza, za koje se konstantno edukujemo na prestižnim seminarima i edukacijama, a timskim radom više eksperata garantujemo Vam vrhunske rezultate.

Velika mi je čast i zadovoljstvo da se i lično maksimalno posvetim Vašim poslovnim ili ličnim potrebama, daleko više nego što to očekujete.

Mi Vam garantujemo uspjeh, dobro nam dosli  !

 Kristina Mikalvcic, MBA Vlasnica i generalna direktorica eXtea d.o.o. Sarajevo

Primjenjujemo najsavremenije metode aktivnosti i analiza, za koje se konstantno edukujemo na prestiznim seminarima i edukacijama, a timskim radom vise eksperata garantujemo Vam vrhunske rezultate.

Kristina

Zašto izabrati nas ?

Poslovne usluge strateskog
I izvršnog konsaltinga
Poslovne konsultacije i
savjetovanja za Start up firme
Finansijski konsalting
Strateško poslovne konsultacije
Upravljanje ličnim
budžetom za fizička lica
Konsultacije i pomoć oko
otvaranja vlastite firme

Naša Misija

Nase Društvo je vodeće na tržištu inovativnosti i posvećenosti klijentima. Fokusiramo se na najnovije edukacije i konsultantske usluge, usavršavamo i pratimo sve svjetske trendove, uz cilj da budemo prva pomisao za profesionalnu i stručnu pomoć većini privatnih i pravnih lica. 

Vizija:

Učiniti Vas iznimno uspješnim u svim poljima koja podrazumjevaju poslovne aspekte kojima se trenutno bavite ili planirate baviti u budućnosti. Iznjet ćemo sve Vaše probleme na krilima našeg velikog znanja i iskustva.

 

Sva poslovna savjetovanja, bilo za pravna ili fizicka lica, se strogo rade pod punom profesionalnom diskrecijom o čemu eXtea d.o.o. Sarajevo izdaje i validnu pismenu garanciju sa potpisom odgovorne osobe ispred Društva. Bez saglasnosti vlasnika kapitala i Uprave ne sprovodi se ni jedna analiza podataka ili izuzimanje informacija, za koju ovlaštene osobe u firmi nisu dale pismenu saglasnost u okviru potpisanog Ugovora o međusobnoj saradnji.

Svi osobni podaci se procesuiraju u skladu sa najnovijim GDPR regulativama (regulative koje tretiraju strogu zaštitu obrade ličnih podataka), a stupaju na snagu i konkretnu primjenu od maja 2018. godine.

Ekspertize

Strateski i izvrsni konsalting 95%
Savjetovanje malih porodicnih firmi i obrta 80%
IT Konsulting 85%
GDPR konsultacije 90%

Tim profesionalaca

potrebno vam je profesionalno i inovativno poslovno savjetovanje?